Produkter for albatross sjømat (3)

Polvorones

Polvorones

Ingredienser HVETE mel*, MANDEL mel*, ikke-hydrogenert vegetabilske oljer og fett* (solsikke*, kakao*), rør sukker*, solsikkeolje* og kanel. ESPELTA Ingredienser SPELT HVETE mel*, MANDEL mel*, ikke-hydrogenert vegetabilske oljer og fett* (solsikke*, kakao*), rør sukker*, solsikkeolje* og kanel. Hvete Referanse: Poecp38 Hvete Ean: 8413115003477 Hvete Referanse: Poec-g Hvete Ean: 8413115003460 Spelt Referanse: Poeecp2 Spelt Ean: 8413115005228 Spelt Referanse: Poeecg Spelt Ean: 8413115005235 Hvete Energi Verdi: 2079 Kj/496 Kcal Hvete Fett: 26,2 G Hvorav mettet 8,8 G Hvete Karbohydrater: 56,8 G. Hvorav sukker 9,33 G Hvete Protein: 8,4 G Hvete Salt: 0,1 G Spelt Energi Verdi: 2079 Kj/496 Kcal Spelt Fett: 26,2 G Hvorav mettet 8,8 G Spelt Karbohydrater: 56,8 G. Hvorav sukker 9,33 G Spelt Protein: 8,4 G Spelt Salt: 0,1 G Hvete Pakker: Boks med 8 pakker på 300 G Hvete Bulk: Boks med 2 Kg. Netto Spelt Pakker: Boks med 8 pakker på 300 G Spelt Bulk: Boks med 2 Kg. Netto
Kokte blekksprutbein - Kokte blekksprutbein

Kokte blekksprutbein - Kokte blekksprutbein

Perfekt kokte blekksprutben for å lage forskjellige blekksprutretter som 'a feira', grillet eller stekt i panne.
Cantabrian Ansjos i PREMIUM Olivenolje

Cantabrian Ansjos i PREMIUM Olivenolje

Smakfulle ansjosfileter fra Cantabrico i olivenolje. Laget etter tradisjonell metode, modne, rene og med riktig saltinnhold. Bør konsumeres innen 1 år fra produksjonsdato. Halvkonserverte, oppbevares mellom +5ºC og +12ºC. Når emballasjen er åpnet, dekk til med olje og konsumer før 5 dager. Avstå fra å spise for personer med fiskintoleranse. Vi behandler produktene våre med kjærlighet og respekt, og det vil du merke på bordet ditt. Ingredienser: Ansjosfileter, olivenolje og salt Nettovekt: 50 g Dreneringsvekt: 28 g SKU: RR-50